ny ring

Är supertrött nu och funderar på att sova snart. Har jobbat från 07-21 idag, så är väldigt trött nu. Har tidigare i veckan varit i Uppsala, sen i onsdags så åkte jag o några kompisar till Västerås, det var väldigt trevligt. Och denna skelett ring köpte jag i Uppsala, väldigt fin är den.
Känner mig lite vimsig i huvudet nu, så ska sova!
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

Haft en bra midsommar?
Min har varit sisådär, jobbade kväll igår och jobbade förmiddag idag, så det sög lite. Men man tjänar iallafall bra på midsommar, så det känns helt okej ändå. Fast tiden mellan jobb så har jag varit med Joakim ♥ Så det har varit rätt bra ändå :D
Men nu ska vi mysa och se serier :D

jobbjobbjobb

Är superduper trött idag och ska väl sova om nån timme tror jag.
Igår så var jag till Västerås två gånger! Först med mamma o pappa, sen så åkte jag dit igen med Ewe o Alice. Vi gick först runt i lite affärer sen så åt vi på max, var väldigt mumsigt.
Köpte ett grönt linne, tar bild på det imorgon.
Idag har jag bara jobbat, plus att jag har typ sovit 4 timmar två nätter i rad så känner mig ganska seg.
Ska jobba imorgon med och börjar tidigt, men slutar rätt tidigt också. Så det är ganska skönt, sen så ska jag på stan och göra massa saker som att typ gå till banken haha. Så lite vuxen är jag!
Denna vecka så ska Joakim komma, känner mig väldigt glad över det hela :D Om man bortser från att jag jobbar alla dagar förutom torsdag.

On my signal
unleash hell

Shoppade inte så mycket där nere, men det blev några t-shirts, en supersöt kjol och ett hatthårspänne! Ja, jag gillade monster tshirtarna, så det fick bli en i varje färg! Sen blev det lite annat som inte hamnade på bild som presenter till familjen och schampo och sånt.
Men ska sova snart, ska upp tidigt då vi ska till Västerås imorgon!

-

Måste fixa nya linser, har snart slut :(
Idag har det varit kallt ute, känns inte som om det är sommar för det är aldrig någon riktig sommarvärme, tycker det är tråkigt, vill ha vaaarmt. Hoppas det blir varmt snart iallafall.
Har idag anmält mig till en repetionskurs i matte till sommaren, ska försöka slutföra den. Är så dålig på att slutföra saker. Ska leta reda på lite pennor, sudd och ett block imorgon!
Imorgon ska jag försöka att ta tag i att börja städa i mina garderober!
Nu ska jag sova!

kinderägg i slovakien

Kinderäggen var lite annorlunda här än i Sverige, jag föredrar faktiskt dessa. Sveriges är inte lika bra :(
Chokladen var mycket godare här, under den vita chokladen så ligger det mörkare choklad, jättegott!
En båt! Ska ta och prova och se om den fungerar haha. Troligtvis inte, då kinderägg leksaker suger, men ska prova ändå.

Bratislava

Här kommer ett litet urval av bilder från bratislava.
Haha, en läskig staty, den läskiga masken satt på ett kors. 
Bakelserna här kostade ungefär en tia styck här!
Har gårman i bratislava hade en mössa på sig, fanns även herr gårmanskyltar med en "guppkeps"-mössa också. Lite roligare än i Sverige.
En ljusblå kyrka, den var jättesöt!
Efter att vi hade solat så satt vi på en resturang (personalen var jätteotrevlig där!!) så kom det en svan familj som tiggde om mat och denna svan kom jättenära som ni ser. Var massa söta bebisvanar också.

kex och philadelphia

Att doppa dessa kex i philadelphia är typ det godaste som finns, bara så ni vet!
Vet att jag skulle ha laddat upp bilder tidigare, men har varit med kompisar och igår orkade jag inte, satt mest och surfade på dykarcertifikat, vill så gärna ta!
Men men, planerna för idag är att snart åka och hämta mamma och min bror. Ska sen redigera lite bilder och lägga upp dem. Sen ikväll så ska jag fixa dip och morötter, ska bli gott!
Är sugen på att klippa håret idag också.. Men vi får se, gör nog det senare i helgen iallafall. Är väldigt sugen på att färga också.. Men ska köpa hårfärg nästa vecka när jag är i stan :D

Tillbaka till Sverige

Är hemma i Sverige igen nu, vi kom hem igår, regnade när vi åkte och Sverige hade inte heller så fint väder, så det sög lite. Är i Uppsala nu, men kommer hem imorgon. Har så mycket att släpa med hem, massa flaskor och sånt :(
Måste komma ihåg att boka tågbiljett idag.
Nästa vecka så börjar jag jobba, känns skönt, samtidigt så är det lite jobbigt, men så är det väl alltid antar jag.
När jag kommer hem imorgon så lägger jag upp bilder, orkar inte göra det på min bärbara dator haha.
Ska till ica sen och köpa cola, borde inte, men kan inte låta bli :( Ska försöka sluta men det är så svårt. Ska försöka sluta med choklad och chips, köpte plommon igår istället för en chokladbit! En bra början! Dock så köpte jag en cola också, så är inte helt stolt över mig själv haha.

Bratislava

Är i bratislava nu och har varit det några dagar. Idag har det varit jättevarmt och vi har åkt till en sjö och badat och solat. Så för tillfället så är min rygg sönderbränd haha.
Annars så har vi mest gått runt i stan här och haft det mysigt. När vi kom hem från stranden idag så gick vi förbi en gubbe som hade ett helt söndertrasat öga, det stod ut och man kunde se in bakom typ, var jätteäckligt. Och han bara satte sig ner och väntade på bussen med en djup suck. Var typ som om det var väääärldens hemskaste ögoninfektion, eller vad det nu kan vara. Och han bara suckade..
Snart ska vi gå och köpa körsbär och sen äta en glass, ska bli gott.
Har hittat världens finaste rosa tyllkjol för typ 45 svenska kronor här. Lite stor, men det går o sy in. Kommer lägga upp bilder när jag kommer hem!

lucky now

Imorgon så åker jag till Uppsala, jag längtar, har längtat hela veckan!
Men men, måste sova nu, ska upp kl. 06 imorgon.

bloglovin
RSS 2.0