hår och tetris

Har lite planer för mitt hår, tänkte klippa det om nån månad sen färga det i fina färger :D Kommer bli så fint :D
Jag tror jag är lite beroende av tetris på facebook, så sjukt kul!

lite av varje

Har jätteont i nacken och har haft det sen igår, jättejobbigt. Men jag trooor det börjar bli lite bättre.
Nyss så gjorde jag en beställning på en fyrfingers ring, så den borde komma under nästa vecka. Det är så kul o vänta på paket tycker jag :D Lägger upp bild när den kommer.
En väldigt irriterande grej är att efter varje laddning på min kamera så måste jag ställa in datum och tid, haha i-landsproblem. Skulle väldigt vilja ha en systemkamera haha.
Meen, nu ska jag göra en macka, sen blir det nog att sova tråkigt nog.

-

Jag har jobbat jättemycket idag, och nu är jag helt slut, ska sova.
Värt inlägg haha.

busy

Just nu sitter jag och äter en mozzarella pizza, är så gott :D
Jag känner mig så sjukt trött idag, gick och la mig alldeles för sent och skulle stiga upp halv sex, ingen bra kombination, blev red bull hela eftermiddagen haha.
Imorgon ska jag jobba massa, blir lite kämpigt, lite tråkigt att jag har tre timmar dötid mellan passen. Funderar på att sola lite, det är nog en bra idé, får köra på det!
Bild från i somras.

ny kategori

Tänkte börja med en ny kategori "mina accessoarer". Det blir nog super :D

så är det

Jepp.

puss på er!


lucky

Köpte detta halsband i Malmö på Åhlens för typ 40 kr, sista exemplaret :D

shoppat igen

Köpte bland annat en trefingers ring och en skjorta. Älskar ringen, är bland mina favoriter! Är så sugen på pizza, åååh, vill ha det nununu, sen så är jag sugen på citron i mitt vatten, men jag ska sluta!! Jag ska klara det!


paranormal activity 3

Kollade på skräckfilm igår på bio. Alla skrek hahah, jag med för den delen, var många hoppa till saker i filmen, vi såg paranormal activity 3, den var rätt bra, men man förstod inte allting riktigt. Men alla jävla fjortisar som skulle prata igenom hela filmen var sjukt störande, kolla hemma isåfall. Shoppade litegrann också, kunde inte låta bli. Sen är jag så piercingsugen, vill att naveln ska läka så att jag kan göra något nytt men det tar sån tid :( Gör nog en conch först, vill fixa till septum, skära bort strängen under överläppen och under tungan, töja vänster örat, det är det jag prioriterar först iallafall, har typ tusen andra planer också.
Bilden är från förra veckan.

ny plånbok

Fick denna plånbok av min bror, väldigt fin, och min lilla vodoo docka fick hänga med yeey. Har många fler fack än min gamla iaf!

vitt & svart

Ett par av mina tights jag köpte i Malmö, iih så fina :D
Från Monki!

satsning

Nu jäklar ska jag inte skita i bloggen mer, har hållit på och fixa med mina bilder ett tag plus att jag har fått lite mer inspiration för bloggen. Jag börjar med lite bilder från bröllopet!
Detta var klänningen jag hade, tycker den är väldigt fin!
Egentligen så tycker jag väl det är lite småfånigt när man copyright:ar halvtaskiga bilder, men jag blev väldigt nöjd med mina ros hjärtan bilder trots allt.
Buketten som jag fångade! Så nu ska jag väl gifta mig inom ett år, eller hur är det?
Dock så är jag singel, så jag vet inte hur det blir med giftermålet haha :D

Dukningen var väldigt fin :D

bröllop

Var ju bröllop idag, väldigt trevligt.
Hahah, fångade brudbuketten också!
Imorgon så åker vi hemåt, ska bli rätt skönt. Meen, måste upp tidigt ännu en morgon, orkar inte :(
Nu har jag superont i mitt ben, är trött så måste nog sova :(

galet trött

Är framme i Malmö, eller ja har vart det sen länge hehe. Men jag och min bror har gått i stan hela dagen. Var väldigt trevligt och shoppade en massa, uuuh, har lite ångest över shoppingen.. Men allt jag köpte var så fint :D Kan visa lite bilder senare, nu orkar jag helt enkelt inte.. Sov typ 2.5 timme igår natt, lyckades inte sova mer än typ en kvart på tåget.. Borde egentligen sova nu då jag ska upp rätt tidigt imorgon också. Åh, varför kan jag bara inte lära mig att sova ordentligt :(
Men imorgon då är det bröllop, har vetat sen ett tag att jag ska vara ett av vittnena till bröllopet och idag fick jag reda på att jag skulle hålla ringarna också.. Blev lite förvånad haha. Men det går nog super.
Dock så tycker jag att min klänning är liite för kort, men den får duga, har ingen annan bra klänning. Så den får duga, har ju självklart strumpbyxor under så det ser inte så farligt ut.
Meeen, går jag inte och lägger mig nu så kommer jag somna stående på bröllopet, så godnatt på er :D

-

Gjorde iordning varm choklad, väldigt gott :D
Sen om ni ser så är mitt öra på 10 mm nu! Väääldigt dålig bild, men min kamera är på laddning så. Men iallafall, nu får det vara klart, nu orkar jag inte töja mer, kanske töjer mer i framtiden, men nu får de se ut så.
Imorgon så åker jag till Malmö, måste upp halv fem :( Men ska shoppa lite imorgon såå :D
Tar med mig datorn, så blir uppdatering! Inte för att jag är världens bästa på det annars, men jag behöver inte bli ännu sämre haha

-

Den här veckan suger och är jobbig, men snart blir det bättre (om två dagar). Nu är jag supertrött och ska sova snart. Men jag måste upp bajstidigt och jobba sen måste jag på möte, kommer inte hinna sova innan, kommer dö, sen är resten av dagen full med annat grejs som ska göras. Haha, kanske inte låter så jättehemskt, men jag tycker det är så jobbigt och vara trött haha, och ville bara beklaga mig lite. Jaja, det ordnar sig. Men jag kan berätta en rolig sak, jag slog mitt rekord idag i luftgevär, två gånger till och med :D
Note to self: Köpa kakao och sprutgrädde!
Nu ska jag sova!

smycken

Fick min beställning idag. Bland annat septum smycket som ni ser, sen en expander på 9 mm som inte är med på bild. Så nu är mitt öra på 9 mm! Det går sakta fram och jag känner nu att jag inte vill stanna på 10 mm, men snibben är tunnare vid ett ställe, så jag får nog stanna ändå, sen så går det så sjukt segt med mina öron.. Har hållt på att töja i evigheter, mer än ett år skulle jag tro. Jaja, bara 1 mm kvar på högra! Och 5 mm kvar på vänstra..
Var väl inte något speciellt som jag beställde, lite olika färgade kulor till läppen och ringar som ska hänga i öronen sen.


Gina Tricot

Lite som jag skulle vilja ha till hösten från Gina Tricot. Är väldigt sugen på en vit kofta iallafall, passar så bra till mörka hår. Åh, är så shoppingsugen! Längtar tills jag ska till Malmö och få shoppa lite.

stjärnfall

Var i Avesta idag, och mami o papi köpte ett par knästrumpor (lite varma, passar jättebra till hösten) och hårspännen till mig, väldigt fina :D
Nyss var jag ute och kollade på stjärnfall, hade det inte varit så jäkla kallt så hade jag varit ute längre.

-

Vad har hänt sen sist då?
Inget särskilt, var med kompisar igår, väldigt trevligt, vi spelade monopol bland annat, vilket är roligt.
Idag har jag inte gjort nå särskilt, har övningskört lite, körde bland annat på en landsväg, var rätt läskigt. Men jag klarade det, fick till och med några möten varav en var buss och det gick rätt bra :D Dock är jag inte så bra på att backa.. Men jag lär mig snart hoppas jag. Men nog om det, tycker själv det är skittråkigt att läsa om andras övningskörning så ni ska inte behöva plågas av min :D
Imorgon så åker vi till Avesta och kollar på kläder, blir trevligt. Nu ska jag ta en bulle och äta :D

kläder för idag


Glödlampor dör i min närhet

Ja, som rubriken lyder, glödlampor dör i min närhet, på dem senaste dagarna har 4 stycken dött. Väldigt irriterande och mörkt..
Men iallafall, jag har tråkigt nu, såg att det var någon affär som redan hade börjat med julsaker (jag ska väl inte säga något, då jag inte ens har tagit bort alla julsaker från förra året) men jag har knappt accepterat att hösten har kommit och så börjas det redan med julgodis, inte okej :(

kanelbullens dag

Kanelbullens dag idag OCH SÅ VAR DET SLUT PÅ KANELBULLAR! Dålig stil det där va, så vi köpte en längd istället, som tröst var den godare än vad kanelbullarna brukar vara. Men ändå, fortfarande dåligt höhö.
Och vad har jag gjort annars idag? Nej ingenting särskilt, har sovit, ätit, tränat typ så har min dag sett ut.
Imorgon så har jag ett möte.. Sen vet jag inte vad som händer mer, det märker vi :)

färgglatt

Fick mitt paket idag, och här kan ni se lite vad det innehåll, bland annat septum smycken och massa ringar som jag hade tänkt hänga i tunnlar i öronen när jag har töjt klart, så jaa. Och som jag skrev igår, så beställde jag lite nya smycken från crazy-factory nyss. Så nu ska man väl vänta i en evighet innan det kommer :D
Nu ska jag ta en isglass och suga på den, hejsvejs :D
Provade sätta i konerna i läppen, jag vet inte om jag ska gilla det eller inte..

lite av varje

Jadu, tycker allt känns så tråkigt i livet för tillfället, inget roligt händer, och jag har inget särskilt att se fram emot heller. Känns inte som om jag har något vettigt att skriva här heller. Men jag kämpar på sakta, vad har man för val egentligen? Jaja, jag ska inte vara så deppig, det mesta ordnar sig faktiskt till slut.
Planerna för nästa vecka är att jag ska föröska börja övningsköra ordentligt! Ujuj, tycker det är så läskigt med att övningsköra haha, meen jag måste ta tag i det så att jag snart kan försöka fixa körkort! Det kommer inte kännas lika isolerat då iallafall.
Men för att trösta mig så ska jag beställa lite fler piercingsmycken imorgon såg att det var fraktfritt på crazy-factory några dagar, är väl inte världens bästa kvalité på allt på den sidan, men det är billigt, så jag tänkte passa på lite, ska töja högerörat lite mer så jag känner att jag behöver en töjning på 9 mm, har försökt töja med tejp men det går så otroligt segt på mina öron. Och att sätta i en 10 mm töjning skulle aldrig funka då jag skulle spräcka dem. Så det måste bli en 9 mm innan. Och idag kom jag upp på 5 mm på andra örat! Det går sjukt segt med öronen för mig.. Sen så vill jag ha ett nytt smycke till min septum! Tycker min hästsko är lite tråkig så då blir det att jag kör med retainer för det mesta och det är inte heller så kul..
Sen vill jag att mitt paket med piercingsmycken från wildcat ska komma nununu! Eller åtminstone nästa vecka!
Jaja, blev bara massa skit skrivet nu, men det är skönt att bara skriva av sig lite också.

bloglovin
RSS 2.0