sommaroutfit

Åh, vill väldigt gärna ha detta linne från Gina Tricot, vill ha väskan från H&M också, men har redan så många väskor så ska nog låta bli haha.
Idag så regnar det, jättejobbigt :( Ville ut på promenad men orkar inte bli blöt haha.
Imorgon ska jag jobba, så måste sova tidigt, åh känner mig inte så jättepepp på det hela :(
Men snart är det lördag och då ska jag till Joakim, längtar :D

en lång dag

Har ni nån dag när ni har varit tvugna att gå upp jättetidigt och känner redan från början att det kommer bli en jobbig dag?
En sån dag har jag idag.
Ska bara städa klart mitt rum och duscha. Så jag har inte så jättemycket att göra, men jag har verkligen ingen lust till städningen. Vill bara lägga mig i sängen och sova bort hela dagen. Men måste bli klar innan bror + fru med barn kommer hit och hälsar på.
Ska duscha nu, kanske blir lite piggare av det.

kissemiss

Sov hos Ewe igår med Camilla, var trevligt, vi pratade lite om rymden, känner alltid en skum känsla i kroppen efter att ha pratat om rymden, lite läskigt.
Sen idag så åkte vi till Camilla och gosade med kattungar.


Gårdagens och dagens

Jobbade imorse och sedan så for jag iväg till Erikslund, gick runt och tittade men hittade ingenting :( Jag ville så gärna ha ett nytt fint sommarlinne :(
Var jättekallt ute idag, frös fast jag hade min tröja. Men men, nästa vecka så åker jag och Joakim till bratislava. Inte lika kallt där iallafall!
Ska snart åka iväg till stan och köpa en red bull, är så himla trött.


-

Blev gula skor trots allt. Lite lortiga nu men men.
Mina planer för kvällen är bland annat att städa mitt rum, ringa ett samtal och göra lite soppa. Ska försöka vara lite produktiv ikväll.

-

Detta halsband från shock vill jag haaaa, och massa andra saker därifrån.
Resan från Malmö gick bra, om man bortser från att tåget krockade med en älg, älgen blev mos och tåget gick lite sönder.

fml

Just nu så sitter jag i Malmö och är ganska trött faktiskt. Men vill inte sova, gillar inte att sova. Imorgon så åker jag till Uppsala igen och det ska bli skönt. Budade på tradera och fick en biljett för ungefär 70 kr, väldigt billigt så är rätt nöjd med det. Tycker det är lite jobbigt med allt farande fram och tillbaks men det går. När jag är i Uppsala så blir det mys, och vi ska bara ta det lugnt. Nästa vecka så måste jag hem, lite tråkigt men men.
Åh, jag tänker på framtiden och jag vet inte hur det kommer bli. För tillfället så känns allting skit, och jag vet inte riktigt hur jag ska ordna det heller. Allt bara går dåligt för mig och sakerna jag har hopp för kommer ändå skita sig för det skiter sig jämt för mig. Jag blir bara så trött på det, att vad jag än försöker med så går det bara dåligt.
Jag försöker vara hoppfull.. Men ibland så bara känns det så svårt, när det aldrig blir som jag vill.
Men tror jag sover ändå nu.. Ska upp typ 7 - 7:30, kommer vara död, men kan försöka sova lite på tåget iallafall.
Deppigt bajsinlägg, men vem bryr sig.

bloglovin
RSS 2.0