flyger bredvid

Hängde en lite vodoo docka på min plånbok, ser ut som den flyger bredvid plånboken, så söt :D
Men iallafall, snart ska jag iväg och käka thai mat, ska bli så gooooott :D:D Måste skynda mig lite nu, hejdå :D

stress

Det är något med mig och ladda upp inlägg sent haha.
Men iallafall, jag börjar känna mig grymt stressad.. Ujujuj, måste börja träna ordentligt inför det.
Hatar att missmatcha, men jag försöker ignorera att jag har lila skor och en röd jacka..


colour

Dagens ben look, eller vad man nu ska kalla det hehe.
Är så sugen på nya overknees. Och när jag kollade i affärerna idag så var det bara jättetråkiga färger, vill ha färgglatt, men alla ställen har ju bara svart, grått eller vitt typ :( Men ska förbi shock när jag ska till malmö så då blir det nog något fint :D
Men men, nu ska jag sova, nattinatt :D

erikslund

Idag har jag haft fullt upp, vart o shoppat, tränat och gjort massa annat. Så nu är jag supertrött, så det blir att sova snart tråkigt nog.
Men, vi var i det nya shoppingscentret i Erikslund idag, det var faktiskt väldans stort, dock så tyckte jag inte affärerna var så där superbra, föredrar stan faktiskt men men. Köpte lite smått ändå, som vita benvärmare, nagellack och ett armband (det var för stort trots att jag köpte det på barnavdelningen!).
Köpte nånting för håret som gör det lättare att reda ut, hoppas det fungerar.


pizza ristorante

Den godaste pizzan som finns, mycket godare än pizzor från pizzerior.
Men man måste plocka bort dem jäkla tomtatbitarna först, usch på dem!

Kan. Inte. Låta. Bli

Drog på mig en mössa idag för att jag inte orkade fixa håret, orkade väl inte fixa nånting egentligen haha.
Pratade med en kompis att vi kanske skulle åka till stockholm, jag hoppas verkligen :D Måste få shoppa lite :D Som typ något att ha på sig på bröllopet som jag ska på i september.
Kunde verkligen inte låta bli att köpa läsk och en vaniljbulle, har varit såååå sugen hela helgen, men när jag väl drack det så var det inte så gott :( Jag skulle ha stått emot det :(


lagt en beställning

Övningskörde igår för första gången, tyckte det var superläskigt, men jag antar att man vänjer sig eller nått.
Idag har jag inte gjort nå särskilt, men jag drog iväg en beställning från wildcat på lite piercingsmycken för ett tag sen, blev mest bara massa basic grejer, men lite kul saker också. Hittade dock ingen stålfärgad crescent :( Bara massa töjningskit med typ 5 stycken, jag vill ju bara ha en, så blev ganska besviken :(
Hm, tänkte dra upp en recension om min ansiktskräm med BUS i, lite senare eller imorgon, vi får se när det blir :)

tröttis

Idag har jag målat lite, sen har jag tränat luftgevär, gick väl inte så jättebra idag, men men.
Gäspar för tillfället, och ska väl snart sova. Imorgon ska jag och några vänner evetuellt käka thai, hoppas det, för det är så mumsigt där.
Detta linne fick jag av mamma när hon hade varit borta, yää.

Jag målade om min föredetta rosa svala till svart med hjälp av nagellack, nu är den mycket finare tycker jag :D

det

Ujuj, känner mig rätt trött nu faktiskt, spelade trummor idag det gick ganska bra börjar lära mig lite, ser knäpp ut på bilden, är tatueringssugen, hoppas det blir en bra dag imorgon och att jag inte vaknar supersent.
Hm ja, det var väl det.

dagen

Igår så umgicks jag med mina vänner, kom hem tidigt idag eftersom de skulle till skolan. Sen så drog jag till västerås med familjen, var trevligt. Har även tränat luftgevär idag, börjar gå framåt, ska bli att jag köper skor till det snart.
Jaja, jag är så sjukt sötsugen, vill ha coooola, men jag försöker sluta :( Sen börjar jag igen, slutar, börjar, och håller på sådär, måste sluta med det :(
Aja, ska väl sova, upp tidigt imorgon.

bättre förr

Jag kollade på gamla bilder och såg att mitt hår var så fint och långt förut, saknar det jättemycket :( Vill ha tillbaka mitt gamla långa hår, blir tveksam till mina färgplaner jag har till mitt hår och kanske ska försöka spara ut det till som jag hade för 1.5 år sedan istället. Visst, jag vet väl att man kan använda löshår, men det är inte samma sak. Får försöka käka massa b-vitamin och klippa mig med jämna mellanrum (inte när det är superslitet så jättemycket måste av, måste sluta med det!!) och vara allmänt snäll mot det, så kanske jag får såhär långt igen :(
Saknar mina kindpiercingar också, blir väldigt sugen på att göra om dem :( Men läkningen var hemsk gällande dem, så jag vet inte om jag orkar med det igen :(

plus och minus

+ Snart kan jag börja övningsköra.
- Min mobil är trasig så jag måste köpa en ny.
+ Om en månad åker jag till Malmö.
- Vill ha en ny väska, men hittar ingen, antingen ser dem tråkiga ut eller bara fåniga.
+ Gillar min nya ansiktskräm från ACO med lite brun utan sol.
- Jag orkar inte proppa i mig hela pizzan jag äter nu :(


4,5 timme

Idag har varit en händelelös dag, varit på banken sen hem och sovit lite, sen inte gjort nånting typ. Imorgon blir det att gå en introduktionskurs på körskolan på 4.5 timme, är inte peppad på att sitta och lyssna i evigheter, men men, har inget annat till val. Ska bli kul att kunna börja övningsköra.
Nu ska jag ta ett glas vatten och sova, nattinatt.

Brun utan sol och Berocca


jaja

Har inte lust till något för tillfället, känner mig mest bara trött och orkeslös, meen det blir nog bättre till nästa vecka antar jag.
Men till något annat, jag vill göra något kul med håret, men jag vet inte vad, vill blondera på några ställen sen lägga in någon fin färg, typ rosa/lila slingor i håret, skulle vara najs. Men det verkar vara lite jobbigt att hålla på och underhålla sen, så jag vet inte. Får fundera lite.

shoppingen från igår

Blev en hel del strumpbyxor jag köpte, men kunde inte låta bli när det är så billigt, plus att färgerna är så fina :D Köpte också ett smycke till min septum, diamtern var liite stor, men kul att ha något att variera sig med.
Men, idag ska jag iväg på kräftskiva, ska bli roligt.
Nu ska jag iväg och sminka mig, är lite småstressad just nu.

Nu har jag äntligen en kalender, så nu kan jag äntligen få lite ordning på mitt liv, och inte glömma en masas.

två är bättre än en

Jag gjorde en till navelpiercing igår, det är den översta som är den nya :D Så nu glittrar det så fint i naveln :D
Tången var väl det som gjorde ondast. Men den översta piercingen slår inte den nedersta, för den gjorde sjukt ont.
Men jag är så nöjd så :D Lite drygt att jag precis har fått en förkylning, men jag hoppas att det inte påverkar läkningen..

apornas planet

Är så sjukt trött för tillfället och börjar få en förkylning, hatar att vara snorig när jag ska sova :(
Men idag var jag iallafall i Västerås, shoppade, fikade med en föredetta klasskompis, kollade bio, och gjorde en ny piercing. Vi kollade på apornas planet, var en rätt bra film faktiskt och själva bioupplevelsen var bra, inga störande människor och inga som satt framför.
Min kamera har inge batteri, så det får bli bilder imorgon. Nu ska jag försöka leta reda på en vitlöksklyfta, så att jag kanske vaknar upp frisk imorgon. Om jag har tur.

piercing imorgon :D

Känner mig jättetrött nu och borde verkligen sova, då jag annars inte kommer få så mycket sömn till imorgon. Men imorgon ska jag till Västerås och shoppa, får se om jag hittar nått kul.
Och imorgon så blir det förmodligen att jag piercar mig :D Är lite nervös faktiskt, kommer göra sjukt ont, men det är det värt :D Det får bli en liten hemlighet tills imorgon/lördag, då får ni se :D

shopping

Min nya t-shirt kom idag :D Så söt :D
Bakade en kladdkaka med min bror nyss, den blev inge bra, bara konstig och inte alls så god :(

-

Någon random bild jag har tagit i somras. Åh längtar tillbaka till den varma sommaren :(
Hm, för tillfället känner jag mig lite inspirationslös, men jag antar väl att sånt går över. Är väldigt piercingsugen också, så kaaanske så blir det något nytt snart. Men på fredag så blir det iallafall bio :D Jag vet inte vilken film det blir än, men det är inte hela världen. Har en biobiljett som går ut snart, så jag måste använda den.
Jaja, ska väl inte skriva massa onödiga saker, ska upp tidigt så måste sova :(

tur

Provade ett rosa läppstift igår, vet inte om jag ska gilla det eller inte. Är inte målat så jättenoga heller haha.
Men iallafall, idag fixade sig en sak som jag har oroat mig lite över och jag blev glad. Sen så gick jag in på Gina Tricots hemsida, och såg tshirten som jag så gärna ville ha men som tog slut innan jag hann beställa. Men iallafall, jag såg den, och den fanns i ett enda exemplar kvar i just den storleken jag ville ha, så jag snabbade mig och beställde den :D:D Ibland har man lite tur :D:D
Höhö, visar bild på den när den har kommit :D

hååår

Funderar lite på vad jag ska göra med mitt hår. Blev sugen på att klippa sidecut på andra sidan också, för nu när jag drar över håret på andra sidan från sidecutten, så blir luggen bara ful och den stripar sig, och jag tycker sånt är fult. Tror det skulle bli snyggare, och mer lättfixat om jag gör likadant på andra sidan.
Sen vill jag färga håret lite, kanske några slingor i någon rolig färg, och topparna på håret. Men vi får seee.

V.I.P.

Var "vinkväll" eller vad jag ska kalla det igår, väldigt trevligt. Nu gör jag ingenting, funderar på att gå ut och ta en liten promenad, men jag vet inte om jag orkar. Ujuj, söndagar är alltid så sega..




-

Känner mig väldigt trött och seg idag. Jag ska väl iväg snart, så ska väl fixa klart det sista.
Tråk bild, men då får det väl va det. Känner mig lite död på inspiration, men det blir nog bättre bilder imorgon.

lite fler knästrumpor

Igår var jag med mina föräldrar och handlade, då köpte jag också dessa knästrumpor, kostade 20 kr så då kunde jag inte låta bli. Senare på kvällen så sov jag hos en kompis, därav att jag inte uppdaterade igår.
Men nu ska jag iväg igen, är väldigt stressad för tillfället, då jag ska iväg före 5, och jag måste snabbdusha.
Men jag tar med mig kameran iallafall :D

bloglovin
RSS 2.0